Tenir un blog és "procrastination"?


Procrastination from Johnny Kelly on Vimeo.
 Procrastination és fer temps quan no tens ganes de fer o acabar una cosa. Durant aquest lapse temporal, hem inventat tota mena d'activitats perquè sembli que estem ocupats fent altres coses i per això no podem dur a terme les accions que són més "necessàries". En aquest video, John Kelly ens explica quines són aquestes "distraccions" que ens ocupen el temps de forma tant oportuna.

Bombollesssss


Des de petita que m'han encantat les bombolles de sabó. Aquest octubre fins i tot tinc previst anar a veure en Pep Bou juntament amb en Jorge Waggensberg (s'escriu així?) en el seu espectacle Berishit on expliquen la història del cosmos a través de bombolles de sabó. M'encanta com creen estructures irrepetibles en l'aire perquè són móns que només duren un instant però la seva bellesa perdura en el record (ui, que cursi que m'estic tornant). De moment però he trobat aquest video fet amb una Canon que m'ha semblat molt interessant...

Ricard Puigdomènech & Strombers: "El senyal"

Avui us deixo una coseta de collita pròpia: el nou videoclip de Ricard Puigdomènech & Strombers: "El senyal". Espero que us agradi...s'admeten comentaris!!

A poc a poc

 
I per continuar amb la tranquil·litat, us poso aquest anunci que ens mostra escenes "típiques" que es podríen trobar a qualsevol bar però a càmera lenta....

Power per reemprendre la rutina

Hola de nou a tothom!! Després d'unes relaxades vacances us penjo aquest videoclip de Kanye West que està molt bé (pel que fa l'aspecte visual, ja que musicalment aquest no és el meu estil en absolut) per no sobresaltar-vos massa del vostre (i meu) síndrome postvacacional.