Big Pig - the shit war

Big Pig, és el curtmetratge en el que he col·laborat amb el muntatge i els efectes especials sota la direcció d'en David Conill. Amb aquesta peça audiovisual, hem obtingut el Premi del Públic Pitet de Bava, una menció especial i el 3r. lloc per al disseny del cartell al Festival Július que es celebra cada any a Vic.
Espero que el disfruteu tant veient-lo com el vam disfrutar nosaltres fent-lo. S'admeten comentaris!!!!!

Preguntes formoses


Aquest video és una combinació dels poemes "Poema X" de Pablo Neruda i "Under the Harvest Moon" de Carl Sandburg transcrits amb molta imaginació a una animació. Un experiment preciós que ben bé podria ser el precursor d'un nou gènere que crec que seria molt interessant explotar. Creat per Süperfad.

Números a l'atzar


Necessites un número a l'atzar?? Doncs la pàgina web www.random.org  et serà molt útil. A més a més, no genera els números a partir d'un patró programat sinó mitjançant algoritmes que obté del so atmosfèric...o sigui que les mans innocents ja es poden jubilar...

Nuit Blanche


Una mirada fortuïta entre dos desconeguts desencadena una història d'amor imaginada que dura tant sols un instant. Un curt molt inspirador!!

Invasionen: "Far aldrig tro"


Després dels problemes amb la propietat intel·lectual del nom (abans es deien The Lost Patrol Band), sembla que la última banda de Dennis Lyxzen se'n surt prou bé. A banda d'això, no us sembla un idioma genial el Suec?